Polis voor Mij logo

Polis voor Mij logo

Organisatie


PolisVoorMij bestaat sinds 2009. We zijn begonnen als gevolmachtigd tussenpersoon en werken via internet. De mensen achter PolisVoorMij werken al tientallen jaren in de financiële dienstverlening. Uit een diepgeworteld verlangen klanten écht goed van dienst te willen zijn, werken we als hecht team om uw belangen te vertegenwoordigen. PolisVoorMij gelooft erin dat tevreden klanten en tevreden medewerkers uiteindelijk leiden tot succes. 

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste medewerkers. 

image

Succes is voor ons dat we een redelijke hoeveelheid winst maken. Winst maken is nodig om financieel gezond te zijn, teneinde te kunnen investeren in de dienstverlening van de toekomst. Winst maken alleen is niet ons doel. Onze organisatie is eenvoudig van opzet, zodat u ook snel uw weg kunt vinden. 

Organisatie en Service

Adaptto is een samentrekking tussen 2 woorden "Adapt" en "to". Dat geeft aan waarvoor wij ons bedrijf hebben opgericht. We willen de financiele dienstverlening helpen zich aan te passen aan de steeds veranderende omstandigheden. PolisVoorMij is ook uit die inspiratie geboren. 

Verzekeren via internet, digitaal maar wel persoonlijk. Zo is de prijs die u voor onze diensten betaalt, mede afhankelijk van wie u bent en hoe veilig u rijdt

 • PolisVoorMij is een activiteit van Alblasserwaardsche Assurantien. . Wij staan ingeschreven als financieel dienstverlener bij de AFM onder nummer 12017321. Alblasserwaardsche Assurantien VOF is aangesloten onderneming.  
 • Voogd en Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf. Met hun administratieve dienstverlening nemen zij een unieke plaats in tussen verzekeraars en PolisVoorMij. Voogd is verantwoordelijk voor acceptatie, polis afgifte, mutaties, incasso, schade behandeling (behoudens letselschades, buitenlandschades, diefstalschades).

Als u bij Polisvoormij een verzekering afsluit, dan werken wij volgens het principe van Execution Only. Dit wil zeggen dat u zelf bepaalt voor welke verzekeringsmogelijkheden u kiest. U beoordeelt dus zelf uw eigen situatie en de marktsituatie.

Onze Service

U kiest de voordeligste verzekering die het best bij u past
Het succes van de vergelijkingssites op internet heeft ons aangezet tot een aanpassing van ons aanbod aan u. Wat kunt u van ons verwachten?
 • Wij selecteren drie verzekeringen voor u waaruit u zelf de meest geschikte verzekering kiest.
 • We bekijken elk jaar hoe de premie zich ontwikkelt en als er afwijkingen zijn doen we een nieuw voorstel
 • Wij bieden u de netto premie aan, dat wil zeggen: de laagste premie zonder provisie.
 • U kiest, wij maken de verzekering daarna voor u in orde.
 • Voor onze vergelijking, onze bemiddeling en onze extra service betaalt u een vast maandbedrag van slechts € 5,20. (inclusief assurantiebelasting is dat €  6,29)

Extra service
Naast de zekerheid van een goede en voordelige verzekering, biedt PolisVoorMij u een aantal extra voordelen:
 • gratis verhalen van onverzekerde schades.
 • schade aan uw auto die niet gedekt is? Geen nood, we leveren u drie vergelijkende offertes voor schadeherstel.
 • administratieve vragen over uw verzekeringen? Mail PolisVoorMij 24/7 en u krijgt binnen twee werkdagen antwoord..
 • gratis jaarlijkse vergelijking. Oordeel zelf of u met uw verzekering nog goed zit.
 • Bent u een veilige rijder? Gebruik dan Chipin en kies voor een polis met rijgedrag korting. PolisVoorMij ondersteunt dit nog wat extra door 10% korting op de kosten van het service abonnement.