Polis voor Mij logo

Polis voor Mij logo

Polisvoormij.nl genomineerd voor Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2012


Het Nationaal Verkeersveiligheidscongres is het tweejaarlijkse platform voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoort

Een vakdeskundige jury heeft de inzendingen beoordeeld op een aantal criteria. De jury bestaat uit mevrouw Hannie van Leeuwen (oud politica), de heer Peter Elsenaar (Vereniging Verkeersslachtoffers) en de heer Bert van Wee (hoogleraar Transportbeleid en Logistieke organisatie)

In aanmerking komen afgeronde, innovatieve projecten die een belangrijk, aantoonbaar en positief effect hebben op de verkeersveiligheid. Belangrijk is dat het te belonen initiatief méér is dan alleen een noodzakelijke oplossing voor een bestaand probleem: het moet anderen inspireren en aanzetten om zelf aan de slag te gaan. Andere beoordelingscriteria zijn het stimuleren van samenwerking tussen partijen en een blijvend effect van het initiatief.

PolisVoorMij is genomineerd voor deze prestigieuze prijs! We zijn daar trots op. Het is erkenning voor onze inspanningen om veilig rijgedrag te stimuleren. 

Dat is niet alleen goed voor een lagere verzekeringspremie, het spaart ook brandstof, slachtoffers en het milieu.

We roepen ook andere verzekeraars op ons voorbeeld te volgen. 
Overzicht nieuwsberichten