Polis voor Mij logo

Polis voor Mij logo

De beste hulp


Wist u dat niet elke zorgverlener even goed is?  Daarvoor is er een hulpmiddel ontwikkeld genaamd Zorgkaartnederland.nl. Dit is de grootste Nederlandse ervaringssite op het gebied van zorg.

Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland laat de waardering zien van patiënten over hoe hun de zorg ervaren. Hierdoor wilt ZorgkaartNederland openheid in de zorg creëren. Daarnaast toont de site ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Zo staan er verschillende vergelijkingshulpen op de website. Deze kunnen u helpen met het goede ziekenhuis te vinden die bij uw aandoening past.

Hoe werkt ZorgkaartNederland?
ZorgkaartNederland werkt via twee richtingen. Aan de ene kant is het als patiënt mogelijk een waardering op de site te plaatsen. Hierin wordt een cijfer gegeven en een korte beschrijving over de ervaring. Aan de andere kant kunnen patiënten deze ervaringen vinden en lezen op de site. Zo helpen patiënten elkaar om de beste zorgaanbieder te vinden.

Onafhankelijk
ZorgkaartNederland is een product is van Patiëntenfederatie Nederland. Daardoor is de site volledig onafhankelijk. Hierbij heeft ZorgkaartNederland ook geen winstoogmerk wat de betrouwbaarheid ten goede komt. De site is gemaakt door patiënten voor patiënten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ZorgkaartNederland of wilt u de site bezoeken?
Klik dan hier: https://www.zorgkaartnederland.nl/Overzicht nieuwsberichten