Polis voor Mij logo

Polis voor Mij logo

Informatie Gezinspakket


PolisVoorMij biedt u een breed pakket verzekeringen. Dit zijn de verzekeringen die de meeste gezinnen wel nodig hebben. 

Woonhuisverzekering
Deze verzekering heeft u nodig als u een eigen huis heeft. De verzekering dekt schade als gevolg van storm en brand en dergelijken. Het voordeel van onze verzekering is dat u geen wijzigingen hoeft door te geven als gevolg van een verbouwing. Tot 1 miljoen bent u goed verzekerd. Voor woningen met een waarde boven 1 miljoen kunt u even contact met ons opnemen 088- 88 77 999 (keuze 3)

Inboedel verzekering
Een inboedel verzekering zou je "noodzakelijk' kunnen noemen. Bijna alle Nederlanders hebben er een. Het voordeel van onze verzekering is dat u tot 250.000 euro gedekt bent, en eventuele wijzigingen in de waarde van de inboedel daardoor niet hoeft door te geven. Heeft u bijzondere bezittingen (verzamelingen, sieraden en dergelijken, neem dan contact met ons op 088 - 88 77 999 (keuze 3)

Inboedel buitenshuis
Uw spullen zijn lang niet altijd thuis. Daarom is het handig om ze ook onderweg verzekerd te hebben. Dit maakt daarom standaard  deel uit van onze inboedel verzekering

Aansprakelijkheidsverzekering
99% van de Nederlanders heeft deze verzekering. Met onze verzekering regelt u een top dekking tot wel 2,5 miljoen euro. 

Ongevallenverzekering
Door het sluiten van een ongevallen verzekering zorgt u er voor dat - in geval van een ongeval dat blijvend letsel tot gevolg heeft -  u een uitkering ontvangt die u in staat stelt de nodige voorzieningen te treffen. U krijgt een bedrag ineens. Ook als er sprake is van een overlijden. 

Reisverzekering
Nooit meer vergeten om een annuleringsverzekering te sluiten, of een reisverzekering af te sluiten. U regelt het in een keer met onze reisverzekering. Handig en erg voordelig. Kijkt u in de voorwaarden voor de precieze dekkingen. Dat is onbezorgd op reis!